یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

وزیر دفاع یمن: شگفتی غیرقابل پیش بینی برای دشمن تدارک دیدیم

وزیر دفاع یمن: شگفتی غیرقابل پیش بینی برای دشمن تدارک دیدیم سرلشکر العاطفی، وزیر دفاع یمن به ائتلاف آمریکا، انگلیس و «اسرائیل» هشدار داد که کابوس یمن در راه است و روزهای آینده آبستن شگفتی‌های غیرقابل پیش بینی برای دشمنان خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 15
کد خبر: ۲۵۷۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد العاطفی» وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن در سخنانی به ائتلاف سه گانه متجاوز هشداری صریح ابلاغ کرد.

 

سرلشکر محمد العاطفی، وزیر دفاع دولت یمن در سخنانی به ائتلاف آمریکا، انگلیس و «اسرائیل» هشدار داد که پاسخ ما به دشمنان؛ یعنی آمریکا، انگلیس و «اسرائیل» به کابوسی مبدل خواهد شد که امنیت آنها را با خطر مواجه کند.

 

مقام یمنی اضافه کرد که ما به دشمنان خود هشدار می‌دهیم که روزهای آینده شگفتی‌هایی را به همراه خواهد داشت که آنها انتظار آن را ندارند.

 

آمریکا و انگلیس بامداد ۲۱ دی‌ماه در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، حمله به مواضع ارتش یمن و انصارالله را آغاز کردند. این حملات پس از آن انجام شد که ارتش یمن طی هفته‌های گذشته در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی رژیم صهیونیستی یا کشتی‌های حامل کالا را که عازم سرزمین‌های اشغالی بود در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داد.

 

نیروهای ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل حملات خود به غزه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را ادامه خواهند داد.

 

نیروهای ارتش یمن تاکید کرده‌اند که کشتیرانی در خلیج عدن و دریای سرخ برای سایر کشتی‌ها آزاد است و آنها از امنیت کامل برخوردار هستند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار